top of page

Jostein Rensel, strategisk rådgiver, Godt Sagt AS

Godt Sagt er Drammenregionens største kommunikasjonsbyrå, med kompetanse innen alle felter av kommunikasjonsfaget. Våre rundt 40 ansatte har spisskompetanse på digitale løsninger, digital markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging, samfunnskontakt, PR, film og foto. Vi jobber med store og små prosjekter for både offentlige og private virksomheter innen ulike bransjer. Styrken vår ligger i at vi alltid tenker helhetlig og involverer relevante fagområder som til enhver tid kan være med på å skape gode løsninger for våre kunder i henhold til strategiske føringer.

 

Jostein har vært rådgiver for flere av Godt Sagts kunder. Som rådgiver har han jobbet med med store og mindre strategi og kommunikasjonsutfordringer. Han har jobbet mest med kunder i skjæringspunktet mellom strategi, og digital utvikling.

 

I tillegg at Jostein har jobbet mye med det private næringslivet har han verdifull erfaring med både offentlige og politiske prosesser. Han trives også meget godt på scenen og er ikke redd for å ta på seg ansvar.

 

Han har et godt blikk for det visuelle og fører prosjekter i havn til avtalt tid og budsjett. Både alene og sammen med andre. Han samarbeider godt med både kollegaer og kunder i prosjektene, og har også vært en kunnskapsrik rådgiver og en god sparringspartner for meg som daglig leder.

 

Jostein har mye kunnskap og erfaring, og er en lagspiller som har bidratt mye til selskapet også sosialt. Han er en meget bra mann, og en du virkelig kan stole på. Vi ønsker Jostein alt godt videre og kan trygt anbefale ham til fremtidige oppdrags- og arbeidsgivere.

Erik.png

Erik Gabrielsen

Daglig leder

i kommunikasjonsbyrået Godt Sagt

bottom of page