top of page

Med fare for å bli anklaget for å overdrive vil jeg påstå at Jostein Rensel er en komplett markedsføringsekspert. Han er utmerker seg både som en glimrende strateg og administrator samtidig som han er svært kreativ og konseptuell. Han er også meget kompetent hva gleder merkevarebygging samtidig som han er en dyktig grafisk designer og web designer.

Som om ikke dette var nok, har han inngående forståelse for salg og hvordan man skal drive en virksomhet. Slik jeg kjenner Jostein Rensel vil hans typiske tilnærming til et prosjekt være å først legge en klar strategi, men holde ting enkelt, for deretter å sette seg «smarte mål», utarbeide en handlingsplan og gjennomføre. Jeg har til gode å jobbe med noen med større gjennomføringskraft enn Jostein. Hvis du trenger noen til å ta seg av markedsføringen og merkevarebyggingen din, så er Jostein Rensel et sikkert kort.

På toppen av alt dette er Jostein også en samfunnsengasjert mann. Han bygger og vedlikeholder hele tiden et stort nettverk og er engasjert politisk, både på lokalt og nasjonalt plan. Han er også helhjertet engasjert i familien sin og i menigheten sin. Jostein Rensel er en karakterfast mann som er til å stole på. Jeg kan uten forbehold anbefale Jostein Rensel for nært sagt en hvilken som helst utfordring.

Martin copy.png

Martin Aarflot

Tidligere daglig leder

Mission Aviation Fellowship Norge

bottom of page